fbpx

Astrid Beijen

Je hebt grote ambities als ondernemer, maar je voelt het nog niet. Ergens ben je nog onzeker of je het wel in je hebt. Het is er ook gewoon nog niet uitgekomen.

Je bent krampachtig bezig met de resultaten die je behaalt en steeds weer als ze iets tegen vallen voel je de stress en onzekerheid toeslaan; ga ik deze maand wel voldoende omzetten om de boodschappen nog te kunnen betalen? Je werkt heel hard en hebt in elk geval lang niet genoeg omzet om je financieel vrij te voelen.

En de twijfels en de onzekerheid die het ondernemen met zich meebrengen zorgen ervoor dat je ’s nachts ligt te piekeren. Hier word je ook niet echt een leukere moeder en partner van, stress en slechte nachten zijn nu eenmaal niet zo best voor je humeur.

Je ziet andere ondernemers om je heen waarbij het allemaal vanzelf lijkt te gaan en dit zorgt ervoor dat je je alleen maar nog onzekerder voelt. Eigenlijk zijn je eigen dromen veel grootser dan je nu durft toe te geven en diep van binnen voel je dit aan alles, maar je durft het niet, het lijkt gewoon zo onrealistisch. En heel diep van binnen weet je wel dat je een enorm waardevolle bijdrage te brengen hebt, maar je voelt het gewoon niet echt.

Sterker nog je voelt je wankel in de waarde die je te bieden hebt
en hebt het gevoel dat die andere ondernemers
veel meer te bieden hebben dan jij.

  • Je wil zo graag schaamteloos gaan staan én gaan voor je echte dromen, die grootse dromen die zo onrealistisch lijken, maar waar je diep van binnen zo naar verlangt.

  • Je wil zo graag stappen in dat vertrouwen, in die relaxte staat wetende dat alles goedkomt.Je wil zo graag kunnen onthechten van dat resultaat.

  • Je wil zo graag diep van binnen voelen, omarmen, belichamen dat jij een goede ondernemer bent en dat succes ook voor jou is weggelegd.

  • Je wil zo graag kunnen genieten van de vrijheid en autonomie die het ondernemerschap je biedt.

  • Je wil zo graag echt voelen dat jij de regie hebt over jouw eigen succes en geluk.

En dit kan ook allemaal!

Maar hier heb je wel iets voor te doen.

Het gaat niet (helemaal) vanzelf en toch is het makkelijker dan je denkt…

Wat jij hebt te doen is jouw programmering aanpassen. Binnen in jou, op onbewust niveau, zijn allemaal programma’s actief. Programma’s die jou kunnen dienen, maar die je ook kunnen saboteren. Die programma’s zijn gebouwd op ervaringen, overtuigingen, aannames en oordelen die door herhaling of diepe, emotionele imprint sterk verankerd zijn in jouw onderbewuste. Ze zorgen ervoor dat je op een bepaalde manier denkt én dus ook handelt. Ze zorgen er ook voor dat bepaalde patronen zich steeds weer herhalen en herhalen. En zo lang dit dienend is, dan is dit top, maar wanneer ze je beperken is het tijd voor actie in de taxi.

Wanneer jouw programmering jou klein houdt, jou afremt en jou steeds opnieuw naar saboterende acties leidt, dan ga je nooit écht succesvol kunnen zijn. Tenzij je nú de regie in handen neemt en jouw programmering de update geeft die het overduidelijk nodig heeft. En we hebben allemaal niet dienende programmeringen, jij bent hierop geen uitzondering! Denk maar eens terug aan een goed voornemen dat je ooit hebt genomen – op dieet, meer sporten, geen alcohol meer, niet meer schreeuwen tegen je kinderen-  om na een paar weken week keihard terug te vallen in oude gewoontes, shit, toch weer uit je slof geschoten tegen je kinderen omdat ze niet te houden waren; herkenbaar? Dit komt dus door je programmering! Dus ja, ook jij hebt hier werk te doen en dat kan nu simpeler dan ooit.

Ik heb het niet voor niets over onbewuste programmeringen, vaak liggen deze namelijk geworteld in ervaringen, patronen of overtuigingen vanuit het verleden die diep, heel diep binnen in ons liggen. Zo diep dat we ons er niet eens van bewust zijn. En omdat ze zo diep liggen kunnen we er met ons hoofd ook niet zo 1,2,3 bij en dat maakt het moeilijk. Want als je er niet bij kunt, dan kun je het ook niet aanpassen. Maar daar is een shortcut voor…

Je hebt vast wel eens gehoord van hypnose, toch?

Hypnose is niets anders dan een staat van zijn, een bepaalde frequentie van je hersengolven waarin je meer in contact staat met je onderbewuste en ontvankelijker bent voor nieuwe informatie.

Dit is ook de staat van zijn waarop het veel gemakkelijker is om nieuwe programma’s te programmeren.

Wist je dat 90% van de mensen effectief stopt met roken na hypnosetherapie? Via conventionele methoden ligt dit percentage vele malen lager. Waarom? Omdat hypnose doordringt tot het onbewuste niveau, die programmeringen waar ik het al vaker over heb gehad, en conventionele methoden doen dit niet.

Wat nou als ik je vertel dat je dit ook kunt inzetten voor je
succes als ondernemer?

Met een hypno meditatie breng je jouw brein via binaural beats naar de hypnose frequentie én stem je af op gevoelens in de hoge frequentie (gevoelens van dankbaarheid, vreugde, liefde). En als je dán je brein gaat voeden met nieuwe, dienende overtuigingen, wauw, dan wordt het magisch! Dan gaat er op onbewust niveau een enorme shift plaatsvinden. En die shift heeft grote, impactvolle gevolgen, in positieve zin.

  • Je gaat positiever en vanuit vertrouwen denken
  • Je gaat je succesvol, zelfverzekerd en waardig voelen
  • Je gaat handelen vanuit vertrouwen en kracht
  • Je gaat de frequentie van een succesvol ondernemer uitstralen en hiermee kansen, mogelijkheden en ideeën aantrekken die jouw succes tot realiteit gaan maken
 

Dit wil jij toch ook? 

En het mooie is, jij hoeft er alleen maar naar te luisteren en dit kan ook nog eens terwijl je de was ophangt of heerlijk buiten aan het wandelen bent.

Wat anderen zeggen

Yvonne
Lees verder
Heel fijn om te doen. Ontspannen, fijne balans tussen muziek en stem, mooie, heldere, duidelijke stem en uitgesproken woorden. Ik was iedere keer verbaasd als de meditatie alweer was afgelopen.
Valerie
Lees verder
Een fijne stem, rustig en duidelijk ingesproken en op bepaalde momenten wat rustige muziek. Rustig gesproken, duidelijk, fijne muziek, goede affirmaties waar je echt wel iets bij voelt, muziek past goed bij het geheel
Marlijn
Lees verder
Heel fijn. Je hebt een fijne stem om diep te kunnen zakken. Ik heb hem nu 3x gedaan en heb iedere keer genoten!
Raquelle
Lees verder
Fijne meditatie. Het taalgebruik, verschillende invalshoeken.
Previous
Next
Waarom zou je moeilijk doen als het ook moeiteloos kan?
Bestel voor slechts € 7,77 je hypno meditatie en
zet moeiteloos nieuwe stappen richting jouw droomleven.

Na betaling ontvang je hem binnen enkele minuten in je mailbox.